Workshops

Workshop vlees bereiden met vlees van het Angus en Wagyu rund.

Kook-Salon start i.s.m. veehouderij “ De Rottenburgh” een workshop vlees bereiden. Hier wordt alles behandeld om een mooi stuk vlees op de juiste manier te bereiden. Het vlees wat bereid wordt is van het Angus en Wagyu rund.

Proef de fantastische smaak van deze bijzonder runderen en na afloop is het mogelijk om diverse soorten vlees te kopen.

Aanvang van de workshop is 18.30 uur
Duur van de workshop is ca. 2.5 uur
Inschrijving kan via info@derottenburgh.nl

*Het aantal deelnemers is beperkt dus vol=vol !

Op zoek naar een uniek en smakelijk cadeau? Geef een cadeaubon voor een workshop vleesbereiden bij Kook-Salon, onder begeleiding van professioneel kok Folker Tieleman! Duik in de wereld van vleesbereiding en ontdek de geheimen van het bereiden van perfecte biefstuk van Black Angus en Wagyu rund, rechtstreeks afkomstig uit de stallen van Veehouderij De Rottenburgh.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!
De workshop vindt plaats in de stallen, tussen de koeien, waar je werkt met professionele koksmessen van Zwilling en Demeyere bak- en braadpannen (ook te koop) — het allerbeste materiaal voor de ultieme kookervaring.

Wat leer je?*
* Snijden met professionele messen
* Koken met de beste pannen voor een optimaal resultaat
* De fijne kneepjes van het vleesbereiden

Vraag naar de kosten en de voorwaarden.
Maak je cadeau extra bijzonder met deze unieke ervaring die de ontvanger nooit zal vergeten!

 

Workshop

Een workshop bestaat uit het koken van een viergangendiner. Wij ontvangen uw gasten met een passend aperitief. Tijdens deze middag of avond staat één specifiek thema centraal. Samen kookt en proeft u verschillende gerechten. De thema's kunnen variëren, bijvoorbeeld het fileren en bereiden van vis, het maken van soepen en sauzen, of ook landenthema’s. De duur van de workshop is ongeveer 4 uur.

Kookclub

Kook-Salon is het ideale bedrijf voor kookclubs. Deze clubs kunnen periodiek een vaste dag afspreken, van maandag t/m woensdag, en in overleg met onze kok bepalen wat zij wensen te koken.

Snijtechnieken

Tijdens deze twee uur durende training worden de meest voorkomende koksmessen behandeld die in de keuken worden gebruikt. Naast deze informatie wordt u geleerd hoe het juiste mes te gebruiken voor de juiste snijtechniek en snijhandeling. Mocht u in uw keuken onzeker zijn bij het snijden, hakken, fileren of uitbenen van diverse producten, dan zorgt Kook-Salon ervoor dat dit alles tot het verleden behoort en u zich voortaan een professionele kok voelt! Hier kunt u zich individueel op inschrijven en de training start bij voldoende aanmeldingen.

Kooklessen

Een pakket van 3 of 5 lessen, verspreid over een aantal weken, waarin wij de enthousiaste hobbykok tal van handige tips aanreiken voor het bereiden van een geslaagd diner. Tevens zullen onze cursisten leren waar ze op moeten letten bij het bereiden van vlees, vis en groenten. Zo bieden wij lessen in kooktechnieken en leren wij mensen specifieke gerechten klaar te maken.